FAQ

Wie is Qualitri

Qualitri is een VZW die zwemlessen en sportkampen organiseert voor kinderen en jongeren. We zijn ontstaan dankzij een enorm enthousiast en gemotiveerd team.


Wat is de login op jullie pagina?

Je kan een account aanmaken op onze website. Op die manier worden de gegevens opgeslagen voor een volgende inschrijving. Bij de login kan u steeds nakijken wanneer uw kind ingeschreven is en voor welke kampen.


Wat moet mijn kind meenemen op sportkamp?

  • lunchpakket voor 's middags

  • drankje voor 's middags (tip: drinkbus)

  • tussendoortje (liefst gezond)

  • regenjas/propere kleren bij regenweer


Kan ik een terugbetaling krijgen van het ziekenfonds?

Ja, wanneer je het papier afgedrukt meebrengt naar de zwemles/sportkamp zal dit voor jullie ingevuld worden. Zo kunnen jullie een eventuele terugbetaling aanvragen. 


Is mijn kind verzekerd tijdens de kampen/zwemlessen?

Ongevallenverzekering

Alle deelnemers tijdens de sportkamen/zwemlessen zijn verzekerd voor persoonlijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid t.o.v derden. Hiervoor werd een verzekering afgesloten bij Ethias met polisnummer: 45.430.979.

Deze verzekeringen verzekeren geen diefstal, noch schade aan persoonlijke bezittingen, noch het verlies ervan.


Hoe neem ik contact op met Qualitri?

Heeft u nog andere vragen die u hier niet kan terugvinden? Stuur snel een mailtje naar [email protected] en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.


Ik ben iets vergeten op sportkamp of in de zwemles, wat nu?

Ben je iets vergeten? Geen probleem, stuur een mailtje naar [email protected] en we kijken of we het verloren voorwerp kunnen terugvinden.


Hoeveel lessenreeksen heeft mijn kind nodig om te leren zwemmen?

De leerlijn is opgebouwd uit 5 lessenreeksen waarbij uw kind elke brevet van FredBrevet heeft doorlopen en op het einde van deze lessenreeksen 25m schoolslag, 25m rugslag en 25m crawl kan zwemmen.


Nog vragen? Stuur ons een mailtje op [email protected].