Onze werking

Onze visie

Qualitri is een organisatie waarbij het kind steeds centraal staat.
Kwaliteit en veiligheid zijn twee van de belangrijkste pijlers in onze visie, daarom kiezen we zorgvuldig onze lesgevers en monitors uit.
Bovenop hun eigen ervaring krijgen de nieuwe lesgevers en monitors steeds een interne opleiding alvorens ze aan de slag gaan bij ons.

We zijn een jong, hecht en gedreven team met enorm veel passie voor de zwemsport.
Deze lijn trekken we verder door in onze sportkampen.
Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!

Onze waarden

Bij Qualitri hechten we enorm veel belang aan kwaliteit en veiligheid. We zorgen er niet alleen voor dat alle kinderen vol enthousiasme naar huis gaan, ook geven we kinderen het gevoel dat ze bij ons kunnen thuiskomen. Dit gevoel trekken we door naar de ouders zodat jullie je kind met een gerust hart bij ons kunnen achterlaten. Ook zorgen we steeds voor de nodige maatregelen om elk sportkamp veilig te laten verlopen voor zowel kinderen als monitoren.

Alle oefeningen en spelletjes die we tijdens de zwemles uitvoeren, zijn gebaseerd op de werking van Fred Brevet. Tijdens onze kampen laten we de kinderen niet alleen leuke spelletjes spelen, maar werken we hier ook aan hun sociale vaardigheden en motorische ontwikkeling. We werken steeds in kleine groepen waardoor onze monitoren en lesgevers meteen een band creëren met de kinderen. Samen gaan ze een week het avontuur aan en proberen ze hun eigen grenzen af te tasten en te waarborgen
Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!

Al overtuigd van onze werking?

Deze partners alvast wel!

Kontich leeft
Helemaal Hemiksem
Celegens IT
Altena instituut
Vbs aaigem
Al overtuigd van onze werking? bekijk dan ons aanbod!