Qualitri - zwemlessen - sportkampen
Qualitri - zwemlessen - sportkampen

Contact & info

FAQ

Qualitri is een VZW die zwemlessen en sportkampen organiseert voor kinderen en jongeren. We zijn ontstaan dankzij een enorm enthousiast en gemotiveerd team.

Ben je iets vergeten? Geen probleem, stuur een mailtje naar [email protected] en we kijken of we het verloren voorwerp kunnen terugvinden.

Je kan een account aanmaken op onze website. Op die manier worden de gegevens opgeslagen voor een volgende inschrijving. Bij de login kan u steeds nakijken wanneer uw kind ingeschreven is en voor welke kampen.

Ja, zowel voor de zwemlessen als de sportkampen. Je dient dit papier niet mee te brengen naar de lessen. Deze documenten zullen automatisch naar jullie verstuurd worden op het einde van een lessenreeks/sportkamp.

Ongevallenverzekering

Alle deelnemers tijdens de sportkamen/zwemlessen zijn verzekerd voor persoonlijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid t.o.v derden. Hiervoor werd een verzekering afgesloten bij Ethias met polisnummer: 45.430.979.

Deze verzekeringen verzekeren geen diefstal, noch schade aan persoonlijke bezittingen, noch het verlies ervan.

Een kind leren zwemmen is iets heel persoonlijk. Elk kind leert op een verschillend niveau waardoor we jammer genoeg niet op voorhand kunnen meegeven hoe lang het zal duren om jouw kind te leren zwemmen. Wel werken we met de leerlijn van Fred Brevet. De leerlijn is opgebouwd uit 5 lessenreeksen waarbij uw kind elke brevet van FredBrevet heeft doorlopen en op het einde van deze lessenreeksen 25m schoolslag, 25m rugslag en 25m crawl kan zwemmen.

Zwemlessen: U hebt recht op een terugbetaling vanaf twee afwezige lessen met een doktersattest. Hiermee is het mogelijk een terugbetaling te krijgen voor één les.

Sportkampen: Bij ziekte tijdens het sportkamp zal de eerste dag niet terugbetaald kunnen worden. Vanaf een tweede afwezige dag is het mogelijk het betaalde bedrag om te zitten in ‘tegoed’ op jullie profiel.

Contactgevens

Stuur ons een bericht